Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve güzel çtuzakışması önemlidir.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Yangın vakaları biryoğun yapıda en sık mukabillaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere ezgi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından yapılmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz Yangın Çıkış Kapısı levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an Yangın Çıkış Kapısı kilidin tıngıra düşmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli Yangın çıkış kapısı istanbul kalite ve en münasip hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page